Letní dovolená v Třeboni 2024

Hledáte tip na letní dovolenou v roce 2024 a ještě nejste definitivně rozhodnutí?Letní dovolená v Třeboni 2015

Dovolená na Třeboňsku je tou správnou volbou pro všechny turisty,cyklisty a milovníky rybaření a vodních sportů.

Ubytování najdete v našem rodinném a novém penzionu Admirál v Třeboni, který je připravený splnit Vaše očekávání.

Doporučujeme Vám již nyní si zarezervovat ubytování, ze kterého si můžete vybírat.

Nabízíme tyto druhy ubytování:

Vstupte do pokojů pomocí virtuální prohlídky!

Dovolená na Třeboňsku a město Třeboň

Třeboň má velmi bohatou historii a krásné památky - zámek Třeboň, Schwarzenberská hrobka, kostel sv. Jiljí, náměstí s historickými domy, muzea a Dům expozice přírody.

V dubnu se každoročně otevírají brány českých hradů a zámků. Také jižní Čechy jsou bohaté na tyto historické památky. Nabízíme Vám pár zajímavých tipů»

Také bychom neměli zapomenout na jihočeská muzea»

Pro milovníky zábavy a kultury město Třeboň připravuje bohatý program, především v letních měsících. 

Také okolí Třeboně nabízí spoustu zážitků, poučných, zábavných, relaxačních ale i adrenalinových. Několik takových tipů jsme pro vás připravili »

Pro milovníky pěší turistiky jsme připravili nabídku turistických naučných stezek a příznivce kol má Třeboňsko připraveno spoustu cyklistických stezek a výletů. Neméně zajímavé jsou cyklistické exkurze po okolí Třeboně a Třeboňska s průvodcem.

Malebná jihočeská Třeboň určitě stojí za pobyt nebo alespoň návštěvu, nenechte si ujít nejzajímavější videozáznamy Třeboně a okolí Třeboňska.

Pro ty, kteří k nám zavítají z různých zákoutí republiky, jsme připravili nabídku našich malebných měst»

Pokud se chystáte přijet do Třeboně na dovolenou s dětmi, pak nezapomeňte navštívit nově otevřené rodinné centrum Kapřík»

Třeboňsko je označováno jako ráj rybářů. Je zde mnoho oblíbených rybářských revírů a možnosti zachytat si na chovném rybníce.Stačí si jen zakoupit od rybářů povolenku»

Nabízíme také pobyty pro rodiny s dětmi

Penzion Třeboň Admirál nabízí kvalitní ubytování v moderně zařízených apartmánech pro rodiny s dětmi. Pro děti jsme připravili vybavení, které jim určitě zpříjemní pobyt. Je to např. dětská postýlka, vanička, nočník, dětské prkýnko na WC a další drobnosti.Více informací»

Dovolená v rámci pobytových balíčků v Třeboni

Přijeďte si odpočinout a strávit příjemné chvíle do penzionu Admirál v Třeboni. Připravili jsme pro Vás klasické odpočinkové pobyty pro tělo a duši, díky kterým si pročistíte svou mysl, odreagujete se od denních stresů a zároveň při nich zrelaxujete. Odpočinete si však také při cvičení, sportovních aktivitách nebo jednotlivých léčebných procedurách, které Vám penzion nabídne.

Připravili jsme pro vás širokou nabídku romantických, seniorských, relaxačních, sportovních, wellness a lázeňských pobytů, které jsou ideální pro odpočinek od každodenního spěchu i pro delší dovolenou. Vždy budete odjíždět krásnější a s novou energií. Tyto pobyty jsou i perfektním dárkem pro Vaše blízké. Na přání Vám vytvoříme dárkový poukaz s otevřeným termínem Vašeho pobytu.

Stačí si jen vybrat pobytový balíček dle Vašich představ a časových možností a my se postaráme o to, abyste si u nás odpočinuli a nabrali nové síly. Zastavte se, vypusťte starosti a pouze se nechte hýčkat . Více informací >>

Půjčovna cyklistických kol v penzionu Admirál

Jezdíte rádi na kole a hledáte poklidné a převážně rovinaté terény? Pak je pro Vás Třeboňsko v období mezi jarními a podzimními měsíci  ideálním místem neboť je protkáno hustou sítí cyklostezek, které jsou vhodné jak pro rodiny s dětmi, začátečníky, pro ty dříve narozené, tak i pro zdatné sportovce.

Abyste si nemuseli brát kola, vozíky za kola či dětské sedačky na kolo s sebou, je v penzionu Admirál v Třeboni pro Vás otevřená půjčovna. Vychutnejte si okolí Třeboně v pohybu a pohodlně si půjčte vybavení u nás. Více informací

Pokud máte zájem o letní dovolenou v Třeboni, neváhejte nás kontaktovat!

Rádi Vám zodpovíme všechny dotazy.

 

Kontakty - rezervace

 

REZERVUJTE SI UBYTOVÁNÍ

 

 +420 737 936 375     |     info@penzionadmiral.cz

 

 

   

 

 

KDE NÁS NAJDETE

 

Svobody 1282
379 01 Třeboň

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout

Penzion Admirál v Třeboni hodnocení