Velikonoce v Třeboni 2022

Velikonoce jsou svátky netypickými tím, že nemají pevné datum a každý rok na ně připadne jiný termín, který se navíc může lišit až o měsíc.

V roce 2022 připadne velikonoční pondělí na 18.dubna 2022 a pokud ještě nevíte jak prožít prodloužený víkend na Velikonoce, moc rádi bychom Vás pozvali do našeho ubytování v Třeboni
 
Velikonočnímu víkendu předcházejí ve čtvrtek 14.dubna 2022 školní prázdniny a volný Velký pátek 15.dubna 2022.  Pobyty na Velikonoce si tak můžete prodloužit o několik dní a prožít pohodový jarní prodloužený víkend v Třeboni.
 
Náš penzion se nachází v překrásném jihočeském městě Třeboň a nabízí romantické a pohodlné ubytování v samém srdci Třeboně, kde to nemáte nikam daleko.
 
Jaro na Třeboňsku 2022
 
Třeboň a Třeboňsko je v období mezi jarními a podzimními měsíci ideálním místem pro milovníky turistiky a poznávání nádherné přírody.
 
Návštěvy okolních měst, nepřeberné množství  krásných procházek po  turistických naučných stezkách a cyklistických výletů vhodných jak pro rodiny s dětmi, začátečníky, pro ty dříve narozené, tak i pro zdatné sportovce po okolí Třeboňska Vás naladí do krásného období jara.
 
Třeboň je městem kulturním, lázeňským a turistickým, a tak se zde nabízí rozmanité vyžití Vašeho volného času. Je tu možnost relaxování a odpočinku v lázních, výletů za  historickými památkami nebo návštěv mnoha kulturních akcí, které pro Vás sledujeme. 
 
Jaké kulturní akce můžete o Velikonocích navštívit ?
 
V Zámecké galerii se koná tradiční prodejní výstava s názvem Velikonoce - lidové tradice. Nádherné prostory zámku přidávají na příjemné atmosféře. K dostání budou ručně malovaná vajíčka tradičními technikami od kresby voskem po kraslicové drátování. Naučit se zde můžete i uplést pravou pomlázku, nebo si prohlédnout, v čem naše babičky pečou velikonočního beránka. Krásnou jarní a velikonoční dekoraci bude možné odnést si domů.
 
 
Již nyní se můžete těšit na :
  • velikonoční mrskačka
  • velikonoční koncert v kostele sv. Jiljí a Panny Marie Královny.
  • velikonoční a řemeslný trh na Masarykově náměstí v Třeboni
  • čarodějnice v Třeboni
  • Výstava květin Amarylis na zámku

 Užijte si velikonoční atmosféru v malebné Třeboni a okolí Třeboňska.

 
Půjčovna kol v penzionu Admirál

Abyste si nemuseli brát kola, vozíky za kola či dětské sedačky na kolo s sebou, je v penzionu Admirál v Třeboni pro Vás otevřená půjčovna. Vychutnejte si okolí Třeboně v pohybu a pohodlně si půjčte vybavení u nás. Více informací

 
Ani příznivci pobytových balíčků nebudou ošizeni

Vedle velikonočního pobytového balíčku jsme pro Vás připravili širokou nabídku:

romantických, seniorských, relaxačních, sportovních, wellness a lázeňských pobytů, které jsou ideální pro odpočinek od každodenního spěchu i pro delší dovolenou. Vždy budete odjíždět krásnější a s novou energií. Tyto pobyty jsou i perfektním dárkem pro Vaše blízké. Na přání Vám vytvoříme dárkový poukaz s otevřeným termínem Vašeho pobytu.

Stačí si jen vybrat pobytový balíček dle Vašich představ a časových možností a my se postaráme o to, abyste si u nás odpočinuli a nabrali nové síly. Zastavte se, vypusťte starosti a pouze se nechte hýčkat . Více informací >>

 
Již nyní si můžete zarezervovat ubytování v komfortním penzionu Admirál v Třeboni, těšíme se na Vás :

Rezervace ubytování

telefonicky: 737 936 375

e-mailem: info@penzionadmiral@seznam.cz

prostřednictvím tohoto rezervačního formuláře:

 
 
 

 

Kontakty - rezervace

 

REZERVUJTE SI UBYTOVÁNÍ

 

 +420 737 936 375     |     info@penzionadmiral.cz

 

 

   

 

 

KDE NÁS NAJDETE

 

Svobody 1282
379 01 Třeboň

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout

Penzion Admirál v Třeboni hodnocení