Podzim v Třeboni 2017

Třeboňsko je v podzimním období ideálním místem pro milovníky turistiky a poznávání nádherné přírody. Jen pár metrů od našeho ubytování v penzionu Admirál se můžete napojit na "Stezku kolem Světa" a pozorovat krásy podzimu.

Výlety do okolí Třeboně
 
Návštěvy okolních měst, nepřeberné množství  krásných procházek po turistických stezkách a cyklistických výletů vhodných jak pro rodiny s dětmi, začátečníky, pro ty dříve narozené, tak i pro zdatné sportovce po okolí Třeboňska Vás naladí do krásného období podzimu.
 
Výlovy třeboňských rybníků
 
K největším událostem Třeboňska, které je oblastí chovu Třeboňského kapra, neodlučně patří podzimní výlovy. Je to velká událost, která do regionu přiláká vždy hojný počet turistů. Některé rybníky se loví v jarním období, ale hlavní lovnou sezonou je období podzimu. Podzimní výlovy jihočeských rybníků jsou nejen svátkem pro rybáře, ale i lákavou turistickou atrakcí.
Výlov rybníka Rožmberk se v letošním roce uskuteční 13. - 15.října.

 
Navštivte Třeboň a okolí Třeboňska i vy a přijďte se podívat na výlov některého z třeboňských rybníků.
V Třeboni je velkou podívanou pro diváky výlov rybníka Svět , Dvořiště a rybníka Rožmberk. Zde je kromě možnosti sledovat rybářské řemeslo při výlovu v praxi i nabídka občerstvení.

Samozřejmostí je prodej živých ryb.

Podzimní dovolená v rámci pobytových balíčků v Třeboni

Přijeďte si odpočinout a strávit příjemné chvíle do penzionu Admirál v Třeboni. Připravili jsme pro Vás klasické odpočinkové pobyty pro tělo a duši, díky kterým si pročistíte svou mysl, odreagujete se od denních stresů a zároveň při nich zrelaxujete. Odpočinete si však také při cvičení, sportovních aktivitách nebo jednotlivých léčebných procedurách, které Vám penzion nabídne.

Připravili jsme pro vás širokou nabídku romantických, seniorských, relaxačních, sportovních, wellness a lázeňských pobytů, které jsou ideální pro odpočinek od každodenního spěchu i pro delší dovolenou. Vždy budete odjíždět krásnější a s novou energií. Tyto pobyty jsou i perfektním dárkem pro Vaše blízké. Na přání Vám vytvoříme dárkový poukaz s otevřeným termínem Vašeho pobytu.

Stačí si jen vybrat pobytový balíček dle Vašich představ a časových možností a my se postaráme o to, abyste si u nás odpočinuli a nabrali nové síly. Zastavte se, vypusťte starosti a pouze se nechte hýčkat . Více informací >>

Volný čas v Třeboni

Třeboň je městem kulturním, lázeňským a turistickým, a tak se zde nabízí rozmanité vyžití Vašeho volného času. Je tu možnost aktivního vyžití i relaxování a odpočinku v lázních - třeboňské Lázně Aurora a Bertiny lázně. Také se nabízí celá řada výletů za historickými památkami, houbaření, rybaření nebo návštěvy mnoha kulturních akcí

Kulturní program 2017 v Třeboni a na Třeboňsku, který zahrnuje živá koncertní vystoupení, atrakce pro děti, soutěže a mnoho dalšího, pro Vás stále aktualizujeme, zde si můžete vybrat kulturní a společenské akce, které se konají na podzim v Třeboni a okolí.

Říjen 2017

Listopad 2017

Prosinec 2017

Program bude průběžně doplňován a upřesňován, změna programu vyhrazena.

Zdroj:  TŘEBOŇ INFO.CZ   

Kontakty - rezervace

 

REZERVUJTE SI UBYTOVÁNÍ

 

 +420 737 936 375     |     info@penzionadmiral.cz

 

 

   

 

 

KDE NÁS NAJDETE

 

Svobody 1282
379 01 Třeboň

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout

Penzion Admirál v Třeboni hodnocení