Relaxační pobyty v Třeboni 2023

V Třeboni a okolí Třeboňska je příroda fascinující a prakticky každý se v ní dokáže uvolnit. Klidné zvuky přírody, prožívání krás, to vše poskytuje idylickou zvukovou kulisu pro Vaší relaxaci. Vítejte tedy v místě, kde je pohoda přirozeným stavem...

Nový penzion Admirál v Třeboni pro Vás připravil  různé druhy relaxačních balíčků. Relaxujte a odpočívejte, to je motto tohoto pobytu. Je pro Vás připraveno wellness, lázeňské procedury, solná jeskyně, káva ve vyhlášené pekárně s kavárnou v přízemí penzionu či něco dobrého na zub v oblíbené třeboňské restauraci.

3 DENNÍ RELAXAČNÍ POBYT             

Cena: 2.680 Kč/osoba

 

4 DENNÍ RELAXAČNÍ POBYT

Cena: 3.890 Kč/osoba

 

TÝDENNÍ RELAXAČNÍ POBYT 

Cena: 7.420 Kč/osoba

Balíčky lze upravit podle Vašich představ a nástup pobytu je možný kterýkoliv den v týdnu.

Jestli Vám zbyde čas, pak si můžete udělat výlet po okolí nebo do Rakouska, navštívit zoologickou zahradu, zaplavat si v bazénu nebo aquaparku. Také můžete navštívit okolní malebná města a příznivci památek si mohou prohlédnout hrady a zámky, muzea a expozice.

Ubytování v penzionu nabízí ničím nerušenou relaxaci a zároveň svým umístěním umožňuje pohodlné vycházky do místních parků, či za kulturou a historií do centra města. Věříme, že zážitky, které si s sebou odnesete, budou pro Vaše tělo i duši příjemným balzámem. 

Rezervujte si Váš balíček a krásný pobyt v Třeboni

 

 

 

 

Kontakty - rezervace

 

REZERVUJTE SI UBYTOVÁNÍ

 

 +420 737 936 375     |     info@penzionadmiral.cz

 

 

   

 

 

KDE NÁS NAJDETE

 

Svobody 1282
379 01 Třeboň

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout

Penzion Admirál v Třeboni hodnocení