Myslivecká Třeboň 2021

V sobotu 14. srpna 2021 přijeďte do Třeboně na myslivecké slavnosti. Akce Myslivecká Třeboň si hned získala u přítomných značnou přízeň. Návštěvníci se mohou těšit na třeboňském náměstí i v lázeňském parku na desítky trubačů, vábiče zvěře, psovody a sokolníky.

Při třetím ročníku této akce, která dostala název Myslivecká Třeboň, uvidíte sokolníky, lovecké psy, uslyšíte imitátory hlasů zvěře, myslivecké trubače i Mysliveckou kapelu. Gastronomické myslivecké speciality nabídnou prodejci na náměstí a některé třeboňské restaurace. Otevřeno bude i Myslivecké tržiště. Připravena bývá také ochutnávka oceněných regionálních potravin z jihu Čech.

 

Po celý den se prodávají myslivecké potřeby, obrazy a doplňky, speciality zvěřinové kuchyně, řemeslný trh, malování na děti, řezby s mysliveckou tématikou, šperky, laserová střelnice, myslivecká a lesnická pedagogika pro malé návštěvníky na nádvoří divadla J. K. Tyla. Pro děti pořádá město i soutěže s mysliveckou tématikou, současně probíhá Čochtanova Třeboň.

 

Program na Masarykově náměstí a v zámeckém parku probíhá po celý den.

Součástí slavností:

  • prodej mysliveckých potřeb, obrazů a doplňků, speciality zvěřinové kuchyně, prezentace a ochutnávky oceněných Regionálních potravin, řemeslný trh, malování na děti, řezby s mysliveckou tématikou, šperky
  • myslivecká a lesnická pedagogika pro malé návštěvníky na nádvoří divadla J. K. Tyla
  • letové ukázky sokolnických dravců – park u Bertiných lázní

Pořadatelé: Město Třeboň, časopis Myslivost, Českomoravská myslivecká jednota, Klub autorů, Klub včelařů, Klub trubačů. 

 

Srdečně Vás zveme na myslivecké slavnosti do Třeboně a již nyní si můžete zarezervovat ubytování v rodinném penzionu Admirál : 

 

 

Nenechte si ujít další  zážitky v Třeboni a na Třeboňsku

  

 

 

Kontakty - rezervace

 

REZERVUJTE SI UBYTOVÁNÍ

 

 +420 737 936 375     |     info@penzionadmiral.cz

 

 

   

 

 

KDE NÁS NAJDETE

 

Svobody 1282
379 01 Třeboň

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout

Penzion Admirál v Třeboni hodnocení