Zimní dovolená 2018/2019

Zima 2018/19 v Třeboni

Třeboň je krásná v každém ročním období. Zimní dovolená na Třeboňsku nabízí aktivní i relaxační odpočinek, můžete se procházet zasněženými uličkami, posedět s přátely u skleničky voňavého punče, zajít si na masáž nebo si půjčit pěknou knihu.Třeboň a její okolí vybízí v zimním období k bruslení, sáňkování, lyžování, koupání a je - li zima mírnější, přijdou si na své i cyklisté.

Bruslení a sáňkování v Třeboni a jejím okolí:

V zimě Třeboň nabízí romatické bruslení na zamrzlých rybnících jako Svět a dalších rybníčcích,, nádržích či zimním kluzišti. Sáňkovat můžete na kopcích v zámeckém parku v Třeboni.

Lyžování a běžkování na Třeboňsku:

Příznivci zimních radovánek najdou na Lipně, které je vzdálené od Třeboně přes hodinu  jízdy autem, lyžařský Skiareál Lipno, nabízející pohodlí pro rodiny s dětmi. Děti se mohou naučit lyžovat ve výukovém hřišti Foxpark, na své si přijdou I příznivci adrenalinu například na nové snowcrossové dráze.

Běžkování je v Třeboni a jejím okolí především po cyklostezkách.

Procházky, prohlídky, koncerty v zimní Třeboni:

Státní zámek Třeboň a Schwarzenberská hrobka zve na prosincové prohlídky a koncerty. „Na Třeboni bývalo vždy o Vánocích živo, protože se sem na Ježíška sjela celá knížecí schwarzenberská rodina.“  K zámku i hrobce přiléhá rozsáhlý park s řadou vzácných dřevin a možností procházek. K procházkám vybízejí také zasněžené uličky v historickém centru města s možností posezení v kavárničkách nebo nádherný lázeňský park s vyhlídkami do okolí. V případě mírnější zimy si u nás přijdou na své i milovníci cyklistiky.

Také nesmíme zapomenout na festival, který se koná každoročně v tomto období - Zimní Třeboňská Nocturna , který s sebou přináší klasickou hudbu a neopakovatelnén zážitky.

Plesy - zimní radovánky

Máte rádi tanec, víno a vůbec dobrou zábavu? Zveme všechny příznivce na plesy v Třeboni. Program a společenské veselí doplňuje bohatá tombola, bohatý je I gastronomický program.

Koupání v zimě v Třeboni, masáže, procedury:

Bertiny lázně a Lázně Aurora  nabízejí velkou škálu procedur, které Vám můžeme zajistit . Odpolední procedury probíhají každý čtvrtek, pátek a sobotu vždy od 16 do 20 hodin.Vlastnosti rašeliny získávané z rašelinišť třeboňských blat v blízkém okolí se velmi účinně projevují při léčbě nemocí pohybového aparátu.Veřejnosti je přístupný také bazénový komplex (plavecký bazén s mírně slanou vodou, parní kabina, sauna, solárium, squash) a vodní atrakce (divoká řeka, perličková masážní lavice, vodní hřib, tobogán, whirlpooly).

Také náš penzion Admirál pro Vás připravil zimní pobytové balíčky, kde navštívíte jak Bertiny lázně, tak Lázně Aurora.

Odpolední procedury můžete spojit i s večerním kulturním zážitkem - návštěvou kina, přednášky, tanečním večírkem nebo večerní procházkou lázeňským parkem s vyhlídkou na zamrzlý rybník Svět.

Pokud se chystáte přijet do Třeboně na dovolenou s dětmi, nezapomeňte navštívit nově otevřené rodinné centrum Kapřík>>

Rok 2018 - kulturní akce a zážitky, kterých se můžete při vaší zimní dovolené v Třeboni zúčastnit.

Nápady na zážitky v Třeboni Vám přinášíme také  na našem Facebooku.

V malebném městečku Třeboň v jižních Čechách prožijete v zimě krásné pohodové dny, proto neváhejte a ubytování si v našem penzionu Admirál v Třeboni zarezervujte již nyní :

 

Kontakty - rezervace

 

REZERVUJTE SI UBYTOVÁNÍ

 

 +420 737 936 375     |     info@penzionadmiral.cz

 

 

   

 

 

KDE NÁS NAJDETE

 

Svobody 1282
379 01 Třeboň

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout

Penzion Admirál v Třeboni hodnocení